Original title: Studium chemicko-fyzikálních vlastností vysokoproteinových pekařských směsí
Translated title: Study of physio-chemical properties of high-protein baking mixtures
Authors: Damborská, Alexandra ; Diviš, Pavel (referee) ; Pořízka, Jaromír (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2024
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: beef protein; brown rice protein; egg white protein; extensograph; farinograph; fortification; gluten; hemp protein; pea protein; Protein isolate; soy protein; wheat bran protein isolate; wheat flour; whey protein; bílkový protein; extenzograf; farinograf; fortifikace; hovězí protein; hrachový protein; konopný protein; lepek; protein z hnědé rýže; Proteinový izolát; proteinový izolát z pšeničných otrub; pšeničná mouka; syrovátkový protein; sójový protein

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: https://hdl.handle.net/11012/245608

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-614875


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2024-05-25, last modified 2024-05-25


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share