Název: Studium chemicko-fyzikálních vlastností vysokoproteinových pekařských směsí
Překlad názvu: Study of physio-chemical properties of high-protein baking mixtures
Autoři: Damborská, Alexandra ; Diviš, Pavel (oponent) ; Pořízka, Jaromír (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bílkový protein; extenzograf; farinograf; fortifikace; hovězí protein; hrachový protein; konopný protein; lepek; protein z hnědé rýže; Proteinový izolát; proteinový izolát z pšeničných otrub; pšeničná mouka; syrovátkový protein; sójový protein; beef protein; brown rice protein; egg white protein; extensograph; farinograph; fortification; gluten; hemp protein; pea protein; Protein isolate; soy protein; wheat bran protein isolate; wheat flour; whey protein

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: https://hdl.handle.net/11012/245608

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-614875


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-05-25, naposledy upraven 2024-05-25.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet