Název: Desinfekční prostředky v potravinářství
Překlad názvu: Disinfectants in food
Autoři: Romanská, Veronika ; Vítová, Eva (oponent) ; Vránová, Dana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alimentární nákazy a otravy z potravin; baktericidní účinek; bakteriostatický účinek; desinfekce; mikrobiální kontaminace potravin; patogenní mikroorganismy; bactericidal effect; bacteriostatic effect; disinfection; food contamination by mikroorganisms; foodborne diseases and poisoning; pathogenic mikroorganisms

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/38644

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-608370


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet