Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Desinfekční prostředky v potravinářství
Romanská, Veronika ; Vítová, Eva (oponent) ; Vránová, Dana (vedoucí práce)
Cílem bakalářské práce je popsat chemickou desinfekci používanou v potravinářství za účelem eliminování mikrobiální kontaminace potravin a potravinářských surovin a popsání možných alimentárních nákaz z potravin při nesprávném dodržení hygienické praxe. Experimentální část bakalářské práce obsahuje popis použité metody určené ke stanovení desinfekčního účinku a její následné praktické provedení pro dva typy desinfekčních přípravků s odlišným charakterem aktivní složky. Na základě získaných výsledků bylo provedeno jejich zhodnocení a vzájemné porovnání.
Desinfekční prostředky v potravinářství
Romanská, Veronika ; Vítová, Eva (oponent) ; Vránová, Dana (vedoucí práce)
Cílem bakalářské práce je popsat chemickou desinfekci používanou v potravinářství za účelem eliminování mikrobiální kontaminace potravin a potravinářských surovin a popsání možných alimentárních nákaz z potravin při nesprávném dodržení hygienické praxe. Experimentální část bakalářské práce obsahuje popis použité metody určené ke stanovení desinfekčního účinku a její následné praktické provedení pro dva typy desinfekčních přípravků s odlišným charakterem aktivní složky. Na základě získaných výsledků bylo provedeno jejich zhodnocení a vzájemné porovnání.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.