Název: Změna obsahu fenolických kyselin během sladování ječmene jarního
Překlad názvu: Changeof phenolic acids content during malting of spring barley
Autoři: Štýblová, Romana ; Janoušková, Eva (oponent) ; Běláková, Sylvie (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: fenolické kyseliny; slad; sladovnícky ječmen; výroba sladu; malt; malting barley; manufacture of malt; Phenolic acids; UPLC/PDA

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/38719

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-572455


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet