Název: Posouzení vlivu pasterizace a filtrace na obsah vybraných chemických složek piva
Překlad názvu: Evaluation of the influence of the pasterization and filtration on selected chemical components of beer
Autoři: Vopelková, Dominika ; Diviš, Pavel (oponent) ; Pořízka, Jaromír (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: fenolické látky; filtrace; HPLC; IC; ICP-OES; organické kyseliny; pasterizace; Pivo; sacharidy; Beer; carbohydrates; filtration; HPLC; IC; ICP-OES; organic acids; pasteurization; phenolic compounds

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/64845

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-572146


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet