Název: Možnosti využití aromatických bylin při výrobě bílých klobás
Překlad názvu: The use of aromatic herbs in the production of white sausages
Autoři: Havlíková, Michaela ; Skoumalová, Petra (oponent) ; Mikulíková, Renata (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aromatické byliny; bazalka; Bílé klobásy; levandule; senzorická analýza; tymián; aromatic herbs; basil; lavender; sensory analysis; thyme; White sausages

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/205312

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-570160


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet