Název: Antimikrobiální peptidy a možnosti jejich aplikace do potravin
Překlad názvu: Antimicrobial peptides and their application into foods
Autoři: Janhuba, Filip ; Petrik, Siniša (oponent) ; Márová, Ivana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Bacillus subtilis; DLS; enkapsulace; HPLC; liposomy; lysozym; Nisin; Tricine-SDS-PAGE; Bacillus subtilis; DLS; encapsulation; HPLC; liposomes; lysozyme; Nisin; Tricine-SDS-PAGE

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/13405

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-565750


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet