Název: Molekulární charakterizace vybraných kmenů klostridií izolovaných ze sýrů
Překlad názvu: Molecular characterization of selected clostridial strains isolated from cheeses
Autoři: Chroboková, Maria ; Kvasničková, Eva (oponent) ; Rittich, Bohuslav (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Clostridium; fermentace; PCR; RAPD; rep-PCR; utilizace laktózy; Clostridium; fermentation; lactose utilisation; PCR; RAPD; rep-PCR

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/3107

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-564993


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet