Název: Využití molekulárně biologických metod při identifikaci mikroorganismů v potravinových matricích
Překlad názvu: The application of molecular biological methods for the identification of microorganisms in food matrices
Autoři: Čakajdová, Martina ; Rittich, Bohuslav (oponent) ; Trachtová, Štěpánka (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2013
Jazyk: slo
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [slo] [eng]

Klíčová slova: brewing yeast; DNA isolation; identification of microorganisms; molecular biological methods

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/25522

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-564491


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet