Název: Sledování viability probiotických bakterií v prostředí různých typů potravin
Překlad názvu: Viability of probiotic bacteria in some foods
Autoři: Pokorná, Martina ; Bokrová, Jitka (oponent) ; Márová, Ivana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Bifidobacterium breve; Biopron 9 PREMIUM; Lactobacillus acidophilus; Probiotické bakterie; průtoková cytometrie.; viabilita; Bifidobacterium breve; Biopron 9 PREMIUM; flow cytometry.; Lactobacillus acidophilus; Probiotic bacteria; viability

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/65529

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-562296


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet