Název: Vliv podmínek uchovávání na obsah biologicky aktivních složek v plodech jablek
Překlad názvu: Influence of storage conditions on content of biologically active substances in apple fruits.
Autoři: Ferdová, Jitka ; Čarnecká, Martina (oponent) ; Márová, Ivana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antioxidanty; antioxidační enzymy; celková antioxidační aktivita; Jablka; katalasa; plísně; PPO; SOD; antioxidant enzymes; antioxidants; Apple; catalase; fungi; PPO; SOD; total antioxidant status

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/7437

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-560357


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet