Název: Sledování změn obsahu proteinů lepku v průběhu technologie výroby piva
Překlad názvu: Changes of gluten proteins during beer processing
Autoři: Porubiaková, Otília ; Mikulíková, Renata (oponent) ; Márová, Ivana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: celiakia; elektroforéza; ELISA; Gliadín; glutenín; pivo; beer; celiac disease; electrophoresis; ELISA; Gliadin; glutenin

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/80612

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-559177


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet