Název: Způsoby hodnocení zdravotní nezávadnosti potravin a jejich vliv na kvalitu výrobku v letech 1995-2008
Překlad názvu: Safety food evaluation techniques and their influence on the quality of products in years 1995-2008
Autoři: MÁNKOVÁ, Lucie
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bezpečnost potravin; hygienický veterinární dozor; Státní veterinární správa; suroviny a potraviny živočišného původu; zdravotní nezávadnost potravin; food safety; Hygiene Supervisor; raw materials and foods of animal origin; the State Veterinary Administration of the Czech Republic
Citace: MÁNKOVÁ, Lucie. Způsoby hodnocení zdravotní nezávadnosti potravin a jejich vliv na kvalitu výrobku v letech 1995-2008. České Budějovice, 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/14683

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-55437


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet