Original title: Způsoby hodnocení zdravotní nezávadnosti potravin a jejich vliv na kvalitu výrobku v letech 1995-2008
Translated title: Safety food evaluation techniques and their influence on the quality of products in years 1995-2008
Authors: MÁNKOVÁ, Lucie
Document type: Master’s theses
Year: 2011
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: food safety; Hygiene Supervisor; raw materials and foods of animal origin; the State Veterinary Administration of the Czech Republic; bezpečnost potravin; hygienický veterinární dozor; Státní veterinární správa; suroviny a potraviny živočišného původu; zdravotní nezávadnost potravin
Citation: MÁNKOVÁ, Lucie. Způsoby hodnocení zdravotní nezávadnosti potravin a jejich vliv na kvalitu výrobku v letech 1995-2008. České Budějovice, 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/14683

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-55437


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2011-08-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share