Název: Optimalizace metody HPLC-ELSD pro stanovení sacharidů v potravinách
Překlad názvu: Optimization of HPLC-ELSD method for determination of sugars in foods
Autoři: Laba, Marija ; Pořízka, Jaromír (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: fruktosa; Glukosa; HPLC-ELSD; maltosa; sacharosa; fructose; Glucose; HPLC-ELSD; maltose; sucrose

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/64841

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-552097


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet