Název: Možnosti využití moringy olejodárné při výrobě masných výrobků
Překlad názvu: Possibilities of using moringa oleifera in the production of meat products
Autoři: Richterová, Nikola ; Slavíková, Zuzana (oponent) ; Mikulíková, Renata (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: masný výrobek; maso; Moringa olejodárná; senzorická analýza; vinná klobása; meat; meat product; Moringa oleifera; sensory analysis; wine sausage

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/201297

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-547038


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet