Název: Podnikatelský plán pro založení restaurace a kavárny
Překlad názvu: Business Plan for the Establishment of Restaurant and Cafe
Autoři: Zůbková, Markéta ; Halata, Antonín (oponent) ; Chlebovský, Vít (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: analýza mikroprostředí a makroprostředí; financování; Podnikatelský plán; právní forma podnikání; rizika.; zakladatelský rozpočet; analysis of micro and macro environment; basically budget; Business plan; financing; legal form of business; risks.

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/32048

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-544177


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet