Original title:
Podnikatelský plán pro založení restaurace a kavárny
Translated title:
Business Plan for the Establishment of Restaurant and Cafe
Authors:
Zůbková, Markéta ; Halata, Antonín (referee) ; Chlebovský, Vít (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2014
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Diplomová práce se zabývá sestavením podnikatelského plánu pro založení restaurace s kavárnou umístěnou ve Zlíně. Cílem práce je zanalyzovat okolí podniku, konkurenci, počáteční strategii podniku, posouzení finanční náročnosti a zhodnocení proveditelnosti daného záměru.
This thesis is concerned with constructing a business plan for the establishment of restaurant and café located in Zlín. The aim is to analyze the business environment, competition, initial business strategy, financial performance assessment and evaluation of the feasibility of the project.
Keywords:
analysis of micro and macro environment; basically budget; Business plan; financing; legal form of business; risks.; analýza mikroprostředí a makroprostředí; financování; Podnikatelský plán; právní forma podnikání; rizika.; zakladatelský rozpočet
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/32048