Název: Potraviny v souvislostech ve výuce chemie na základní škole
Překlad názvu: Food in context at lower secondary chemistry education
Autoři: Navrátilová, Lenka ; Bílek, Martin (vedoucí práce) ; Kolář, Karel (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Klíčová slova: kvalita potravin; obaly; potraviny; primární zdroje surovin; technologie výroby potravin; uhlíková stopa; Výuka chemie na základní škole; carbon footprint; food; food production technologies; food quality; Lower secondary chemistry education; packaging; primary sources of ingredients

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/185309

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-535086


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-10-16, naposledy upraven 2023-12-24.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet