Název: Sledování procesních kontaminantů při pražení kávy pomocí LC-MS
Překlad názvu: Monitoring process contaminants in coffee roasting using LC-MS
Autoři: Ilyushchenkova, Alexandra ; Juglová, Zuzana (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: 5-hydroxymethylfurfural; AA; akrylamid; HMF; hmotnostní spektrometrie; kapalinová chromatografie; káva; LC-MS; pražení; 5-hydroxymethylfurfural; AA; acrylamide; coffee; HMF; LC-MS; liquid chromatography; mass spectrometry; roasting

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/212541

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-530772


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-07-23, naposledy upraven 2023-07-23.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet