Název: Bioflavouring nízkoalkoholických piv pomocí studeného chmelení
Překlad názvu: Bioflavouring of low alcoholic beer by dry hopping
Autoři: Dušánek, Václav ; Mikulíková, Renata (oponent) ; Pořízka, Jaromír (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aroma; bioflavouring; chemická analýza; chmel; GC-MS; hořkost; HPLC; Jazz; Kazbek; Mimosa; nealkoholické pivo; nízkoalkoholické pivo; pivo; senzorická analýza; Studené chmelení; Uran; UV- VIS; aroma; beer; bioflavouring; bitterness; chemical analysis; Dry hopping; GC-MS; hops; HPLC; Jazz; Kazbek; low-alcohol beer; Mimosa; non-alcoholic beer; sensory analysis; Uran; UV-VIS

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/210801

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-529084


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-07-23, naposledy upraven 2023-08-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet