Original title: Odborná a teoretická příprava žáků oboru kuchař vybraného SOU k dodržování hygienických zásad ve veřejném stravování
Translated title: Professional and theoretical training of students in the field of cooking of a selected SOU to comply with hygiene principles in public catering
Authors: Tomášková, Erika ; Čapek Adamec, Martin (advisor) ; Thorovská, Alena (referee)
Document type: Bachelor's theses
Year: 2023
Language: cze
Keywords: didactics of vocational subject; didactics of vocational teaching; hygienic rules; key competencies; school educational program; student competences; technological procedures; didaktika odborného vzdělávání; hygienická pravidla a zásady; klíčové kompetence; kompetence studenta; Rámcový vzdělávací program; stravovací služby; školní vzdělávací program

Institution: Charles University Faculties (theses) (web)
Document availability information: Available in the Charles University Digital Repository.
Original record: http://hdl.handle.net/20.500.11956/180501

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-527498


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Charles University > Charles University Faculties (theses)
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2023-06-18, last modified 2023-12-24


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share