guest ::
login
Digital Repository
Search
Submit
Help
About
Home
>
Academic theses (ETDs)
>
Bachelor's theses
> Odborná a teoretická příprava žáků oboru kuchař vybraného SOU k dodržování hygienických zásad ve veřejném stravování
Information
Files
Original title:
Odborná a teoretická příprava žáků oboru kuchař vybraného SOU k dodržování hygienických zásad ve veřejném stravování
Translated title:
Professional and theoretical training of students in the field of cooking of a selected SOU to comply with hygiene principles in public catering
Authors:
Tomášková, Erika
;
Čapek Adamec, Martin
(advisor) ;
Thorovská, Alena
(referee)
Document type:
Bachelor's theses
Year:
2023
Language:
cze
Keywords:
didactics of vocational subject
;
didactics of vocational teaching
;
hygienic rules
;
key competencies
;
school educational program
;
student competences
;
technological procedures
;
didaktika odborného vzdělávání
;
hygienická pravidla a zásady
;
klíčové kompetence
;
kompetence studenta
;
Rámcový vzdělávací program
;
stravovací služby
;
školní vzdělávací program
Institution:
Charles University Faculties (theses) (
web
)
Document availability information:
Available in the Charles University Digital Repository.
Original record:
http://hdl.handle.net/20.500.11956/180501
Permalink:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-527498
The record appears in these collections:
Universities and colleges
>
Public universities
>
Charles University
>
Charles University Faculties (theses)
Academic theses (ETDs)
>
Bachelor's theses
Record created 2023-06-18, last modified 2023-12-24
Similar records
No fulltext
Export as
DC
,
NUŠL
,
RIS
Share