host ::
přihlásit
Digitální repozitář
Hledej
Nový záznam
Nápověda
O repozitáři
Hlavní stránka
>
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Bakalářské práce
> Odborná a teoretická příprava žáků oboru kuchař vybraného SOU k dodržování hygienických zásad ve veřejném stravování
Informace
Soubory
Název:
Odborná a teoretická příprava žáků oboru kuchař vybraného SOU k dodržování hygienických zásad ve veřejném stravování
Překlad názvu:
Professional and theoretical training of students in the field of cooking of a selected SOU to comply with hygiene principles in public catering
Autoři:
Tomášková, Erika
;
Čapek Adamec, Martin
(vedoucí práce) ;
Thorovská, Alena
(oponent)
Typ dokumentu:
Bakalářské práce
Rok:
2023
Jazyk:
cze
Klíčová slova:
didaktika odborného vzdělávání
;
hygienická pravidla a zásady
;
klíčové kompetence
;
kompetence studenta
;
Rámcový vzdělávací program
;
stravovací služby
;
školní vzdělávací program
;
didactics of vocational subject
;
didactics of vocational teaching
;
hygienic rules
;
key competencies
;
school educational program
;
student competences
;
technological procedures
Instituce:
Fakulty UK (VŠKP) (
web
)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam:
http://hdl.handle.net/20.500.11956/180501
Trvalý odkaz NUŠL:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-527498
Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství
>
Veřejné vysoké školy
>
Univerzita Karlova
>
Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Bakalářské práce
Záznam vytvořen dne 2023-06-18, naposledy upraven 2023-12-24.
Podobné záznamy
Není přiložen dokument
Exportovat ve formátu
DC
,
NUŠL
,
RIS
Sdílet