Original title: Klasické cukrářské výrobky v moderním trendu v teoretické a praktické výuce
Translated title: Classic confectionery in modern trend in theoretical and practical teaching
Authors: Kozlová, Jana ; Novotná, Kateřina (advisor) ; Chvál, Martin (referee)
Document type: Bachelor's theses
Year: 2023
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: confectionery mixtures; key competence; new trendy; professional preparation in confectionery; technique decorating; technological procedures; theoretical and practical teaching new materials; cukrářské směsi; klíčové kompetence; nové trendy; odborná příprava v cukrářství; techniky zdobení; technologických postupů; teoretická a praktická výuka nových materiálů

Institution: Charles University Faculties (theses) (web)
Document availability information: Available in the Charles University Digital Repository.
Original record: http://hdl.handle.net/20.500.11956/180490

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-527221


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Charles University > Charles University Faculties (theses)
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2023-06-18, last modified 2024-01-26


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share