Název: Zpracování nálevu z kysaného zelí s cílem zvýšení stability a spotřebitelské přijatelnosti produktu
Překlad názvu: Processing of sauerkraut juice to enhance its stability and consumer acceptance
Autoři: Kohoutová, Lenka ; Mikulíková, Renata (oponent) ; Hoová, Julie (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bakterie mléčného kvašení; HPLC; hruška; jablko; kysané zelí; Lactobacillus plantarum; mrkev; probiotika; průtoková cytometrie; senzorická analýza; spektrofotometrie; červená řepa; šťáva; beetroot; carrot; flow cytometry; HPLC; juice. apple; lactic acid bacteria; Lactobacillus plantarum; pear; probiotics; sauerkraut; sensory analysis; spectrophotometry

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/209734

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-525745


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-06-04, naposledy upraven 2023-06-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet