Original title: Zpracování nálevu z kysaného zelí s cílem zvýšení stability a spotřebitelské přijatelnosti produktu
Translated title: Processing of sauerkraut juice to enhance its stability and consumer acceptance
Authors: Kohoutová, Lenka ; Mikulíková, Renata (referee) ; Hoová, Julie (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2023
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: beetroot; carrot; flow cytometry; HPLC; juice. apple; lactic acid bacteria; Lactobacillus plantarum; pear; probiotics; sauerkraut; sensory analysis; spectrophotometry; bakterie mléčného kvašení; HPLC; hruška; jablko; kysané zelí; Lactobacillus plantarum; mrkev; probiotika; průtoková cytometrie; senzorická analýza; spektrofotometrie; červená řepa; šťáva

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/209734

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-525745


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2023-06-04, last modified 2023-06-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share