Název: Optimalizace výroby čerstvých sýrů a jejich charakterizace
Překlad názvu: Optimization of fresh cheese production and their characterization
Autoři: Bittnerová, Eva ; Pořízka, Jaromír (oponent) ; Vítová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aromatické látky; GC-FID/MS; mastné kyseliny; senzorická kvalita; SPME; čerstvé sýry; aroma compounds; fatty acids; fresh cheese; GC-FID/MS; sensory quality; SPME

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/209728

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-525739


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-06-04, naposledy upraven 2023-06-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet