Název: Vliv konzervačních prostředků na senzorické vlastnosti šunky
Překlad názvu: Effect of preservatives on the sensory properties of ham
Autoři: Bělohoubková, Tereza ; Hudečková, Helena (oponent) ; Mikulíková, Renata (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antioxidanty; co se týká; konzervanty; metoda CATA; Označ všechny; přídatné látky; senzorická analýza; stabilizátory; technologie; Šunka; additives; antioxidants; CATA method; Check All That Applies; Ham; preservatives; sensory analysis; stabilizers; technology

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/209723

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-525734


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-06-04, naposledy upraven 2023-06-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet