Název: Vliv zpracování medu na jeho antimikrobiální aktivitu u bakterie Escherichia coli
Překlad názvu: Impact of honey processing on its antimicrobial activity on bacteria Escherichia coli
Autoři: ŠTEFANOVÁ, Kateřina
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Escherichia coli; med; mikrobiální kultivace; minimální baktericidní koncentrace; minimální inhibiční koncentrace; tepelné zpracování; Escherichia coli; honey; microbial cultivation; minimum bactericidal concentration; minimum inhibitory concentration; thermal processing
Citace: ŠTEFANOVÁ, Kateřina. Vliv zpracování medu na jeho antimikrobiální aktivitu u bakterie Escherichia coli. České Budějovice, 2023. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/72026

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-525533


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-06-04, naposledy upraven 2023-06-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet