Original title: Vliv zpracování medu na jeho antimikrobiální aktivitu u bakterie Escherichia coli
Translated title: Impact of honey processing on its antimicrobial activity on bacteria Escherichia coli
Authors: ŠTEFANOVÁ, Kateřina
Document type: Bachelor's theses
Year: 2023
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: Escherichia coli; honey; microbial cultivation; minimum bactericidal concentration; minimum inhibitory concentration; thermal processing; Escherichia coli; med; mikrobiální kultivace; minimální baktericidní koncentrace; minimální inhibiční koncentrace; tepelné zpracování
Citation: ŠTEFANOVÁ, Kateřina. Vliv zpracování medu na jeho antimikrobiální aktivitu u bakterie Escherichia coli. České Budějovice, 2023. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/72026

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-525533


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2023-06-04, last modified 2023-06-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share