Název: Zajištění zdravotní nezávadnosti potravin s využitím systému HACCP v potravinářském podniku
Překlad názvu: Guarantee of health impeccability of foodstuffs with the application of HACCP in a food-processing company
Autoři: TOMEČKOVÁ, Gabriela
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2009
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bezpečnost potravin; kritická mez; kritický kontrolní bod CCP; systém HACCP; zdravotní nezávadnost; critical control point CCP; critical limit; food safety; health impeccability; system HACCP
Citace: TOMEČKOVÁ, Gabriela. Zajištění zdravotní nezávadnosti potravin s využitím systému HACCP v potravinářském podniku. České Budějovice, 2009. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/12906

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-51950


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet