Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Návrh systému hodnocení zaměstnanců ve vybrané společnosti
Valíčková, Klára ; Tomečková, Gabriela (oponent) ; Mucha, Martin (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se věnuje problematice hodnocení a motivace zaměstnanců ve společnosti T-Trading, s.r.o. Nejprve obsahuje teoretické poznatky z problematiky motivace, stimulace a hodnocení zaměstnanců. V analytické části představuje společnost a popisuje současný stav hodnocení ve společnosti. Na základě vyhodnocení provedeného průzkumu podává návrh změny vedoucí ke zlepšení motivace a hodnocení zaměstnanců.
Návrh systému hodnocení zaměstnanců ve vybrané společnosti
Valíčková, Klára ; Tomečková, Gabriela (oponent) ; Mucha, Martin (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se věnuje problematice hodnocení a motivace zaměstnanců ve společnosti T-Trading, s.r.o. Nejprve obsahuje teoretické poznatky z problematiky motivace, stimulace a hodnocení zaměstnanců. V analytické části představuje společnost a popisuje současný stav hodnocení ve společnosti. Na základě vyhodnocení provedeného průzkumu podává návrh změny vedoucí ke zlepšení motivace a hodnocení zaměstnanců.
Zajištění zdravotní nezávadnosti potravin s využitím systému HACCP v potravinářském podniku
TOMEČKOVÁ, Gabriela
Systém kritických kontrolních bodů HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) je systém založený na prevenci a analýze nebezpečí a přispívá k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin. Nutnost závést systém HACCP v potravinářské organizaci je dán legislativou České republiky a legislativou Evropské unie a je v souladu s Codex Alimentarius (Potravinářským zákoníkem). Bakalářská práce zahrnuje teoretické poznatky o systému HACCP a analýze nebezpečí a praktickou část s přiblížením systému HACCP konkrétní potravinářské organizace Dr. Oetker, s.r.o. Organizace musí mít zavedenou dokumentaci HACCP, provedenou analýzu nebezpečí, stanoveny kritické kontrolní body CCP a nápravná opatření při překročení kritických mezí. Systém je neustále v celém výrobním procesu ověřován. Systém HACCP podléhá certifikaci, na jeho principech je založena mezinárodní norma ISO 22000 o systému managementu bezpečnosti potravin. HACCP jako součást politiky bezpečnosti potravin organizace přispívá k vyloučení nebezpečných činitelů z výrobního procesu potravin a tím i zamezení ohrožení spotřebitelů.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.