Original title: Zajištění zdravotní nezávadnosti potravin s využitím systému HACCP v potravinářském podniku
Translated title: Guarantee of health impeccability of foodstuffs with the application of HACCP in a food-processing company
Authors: TOMEČKOVÁ, Gabriela
Document type: Bachelor's theses
Year: 2009
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: critical control point CCP; critical limit; food safety; health impeccability; system HACCP; bezpečnost potravin; kritická mez; kritický kontrolní bod CCP; systém HACCP; zdravotní nezávadnost
Citation: TOMEČKOVÁ, Gabriela. Zajištění zdravotní nezávadnosti potravin s využitím systému HACCP v potravinářském podniku. České Budějovice, 2009. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/12906

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-51950


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2011-08-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share