Název: Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování.
Překlad názvu: Analysis of consumption and species representation of vegetables as sources of alimentary antioxidants in the system of school meals.
Autoři: TOMÁŠEK, David
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: legislativa stravování; možnosti zvyšování spotřeby zeleniny.; nutriční hodnoty zeleniny; pestrost; spotřeba zeleniny; spotřební koš; výživová doporučení; zelenina; školní stravování; catering legislation; consumer basket; dietary guidelines; food variety; nutrition characteristics of the vegetable; possibilities of increasing vegetable consumption.; school meals; vegetable consumption; vegetables
Citace: TOMÁŠEK, David. Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování.. České Budějovice, 2022. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/63374

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-517724


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet