Original title: Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování.
Translated title: Analysis of consumption and species representation of vegetables as sources of alimentary antioxidants in the system of school meals.
Authors: TOMÁŠEK, David
Document type: Master’s theses
Year: 2022
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: catering legislation; consumer basket; dietary guidelines; food variety; nutrition characteristics of the vegetable; possibilities of increasing vegetable consumption.; school meals; vegetable consumption; vegetables; legislativa stravování; možnosti zvyšování spotřeby zeleniny.; nutriční hodnoty zeleniny; pestrost; spotřeba zeleniny; spotřební koš; výživová doporučení; zelenina; školní stravování
Citation: TOMÁŠEK, David. Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování.. České Budějovice, 2022. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/63374

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-517724


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2023-01-15, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share