Název: Produkce enzymových hydrolyzátů z bílkovin semen lnu a hodnocení jejich vlastností
Překlad názvu: Production of enzyme hydrolysates from flaxseed proteins and evaluation of their properties
Autoři: HAŠKOVÁ, Kateřina
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alkaláza; antioxidační aktivita; emulgační stabilita; emulgační aktivita; funkční vlastnosti; hydrolýza; len; obsah polyfenolů; papain; proteinový izolát; rozpustnost; trypsin; vaznost tuku; vaznost vody; alcalase; antioxidant activity; emulgation activity; emulgation stability; fat holding capacity; flax seed; functional properties; hydrolysis; papain; polyphenolic content; protein isolate; solubility; trypsin; water holding capacity
Citace: HAŠKOVÁ, Kateřina. Produkce enzymových hydrolyzátů z bílkovin semen lnu a hodnocení jejich vlastností. České Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/61013

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-516370


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2024-03-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet