Original title: Produkce enzymových hydrolyzátů z bílkovin semen lnu a hodnocení jejich vlastností
Translated title: Production of enzyme hydrolysates from flaxseed proteins and evaluation of their properties
Authors: HAŠKOVÁ, Kateřina
Document type: Master’s theses
Year: 2021
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: alcalase; antioxidant activity; emulgation activity; emulgation stability; fat holding capacity; flax seed; functional properties; hydrolysis; papain; polyphenolic content; protein isolate; solubility; trypsin; water holding capacity; alkaláza; antioxidační aktivita; emulgační stabilita; emulgační aktivita; funkční vlastnosti; hydrolýza; len; obsah polyfenolů; papain; proteinový izolát; rozpustnost; trypsin; vaznost tuku; vaznost vody
Citation: HAŠKOVÁ, Kateřina. Produkce enzymových hydrolyzátů z bílkovin semen lnu a hodnocení jejich vlastností. České Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/61013

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-516370


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2023-01-15, last modified 2024-03-17


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share