Název: Obsah biologicky aktivních aminů v průběhu skladování u vybraných druhů zrajících sýrů
Překlad názvu: Content of biogenic amines and polyamines during storage in some ripening cheeses
Autoři: HYBŠOVÁ, Simona
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Klíčová slova: biogenní aminy; období; Olomoucké tvarůžky; polyaminy; skladování; sýr; tvar; biogenic amines; cheese; Olomouc curd cheese; polyamines; season; shape; storage
Citace: HYBŠOVÁ, Simona. Obsah biologicky aktivních aminů v průběhu skladování u vybraných druhů zrajících sýrů. České Budějovice, 2020. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/57527

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-514758


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2024-03-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet