Název:
Obsah biologicky aktivních aminů v průběhu skladování u vybraných druhů zrajících sýrů
Překlad názvu:
Content of biogenic amines and polyamines during storage in some ripening cheeses
Autoři:
HYBŠOVÁ, Simona Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2020
Jazyk:
cze
Klíčová slova:
biogenní aminy; období; Olomoucké tvarůžky; polyaminy; skladování; sýr; tvar; biogenic amines; cheese; Olomouc curd cheese; polyamines; season; shape; storage Citace: HYBŠOVÁ, Simona. Obsah biologicky aktivních aminů v průběhu skladování u vybraných druhů zrajících sýrů. České Budějovice, 2020. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU. Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/57527