Original title: Obsah biologicky aktivních aminů v průběhu skladování u vybraných druhů zrajících sýrů
Translated title: Content of biogenic amines and polyamines during storage in some ripening cheeses
Authors: HYBŠOVÁ, Simona
Document type: Master’s theses
Year: 2020
Language: cze
Keywords: biogenic amines; cheese; Olomouc curd cheese; polyamines; season; shape; storage; biogenní aminy; období; Olomoucké tvarůžky; polyaminy; skladování; sýr; tvar
Citation: HYBŠOVÁ, Simona. Obsah biologicky aktivních aminů v průběhu skladování u vybraných druhů zrajících sýrů. České Budějovice, 2020. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/57527

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-514758


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2023-01-15, last modified 2024-03-17


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share