Original title:
Obsah biologicky aktivních aminů v průběhu skladování u vybraných druhů zrajících sýrů
Translated title:
Content of biogenic amines and polyamines during storage in some ripening cheeses
Authors:
HYBŠOVÁ, Simona Document type: Master’s theses
Year:
2020
Language:
cze
Keywords:
biogenic amines; cheese; Olomouc curd cheese; polyamines; season; shape; storage; biogenní aminy; období; Olomoucké tvarůžky; polyaminy; skladování; sýr; tvar Citation: HYBŠOVÁ, Simona. Obsah biologicky aktivních aminů v průběhu skladování u vybraných druhů zrajících sýrů. České Budějovice, 2020. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Institution: University of South Bohemia in České Budějovice
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia. Original record: http://www.jcu.cz/vskp/57527