Název: Vývoj metod pro genetickou analýzu potravin rostlinného původu
Překlad názvu: Development of methods for genetic analysis of plant foods
Autoři: Fialová, Lenka ; Brázda, Václav (oponent) ; Doškař, Jiří (oponent) ; Márová, Ivana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2022
Jazyk: eng
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [eng] [cze]

Klíčová slova: food analysis; fruit; multiplex PCR; puree; Real-time PCR; real-time PCR-HRM; tea; analýza potravin; multiplex PCR; ovoce; pyré; Real-time PCR; real-time PCR-HRM; čaj

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/208594

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-511865


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2022-12-11, naposledy upraven 2022-12-11.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet