Název: Restaurační provoz a učňovské vzdělání
Překlad názvu: Restaurant operation and apprenticeship education
Autoři: Kučera, Erik ; Kočí, Jana (vedoucí práce) ; Thorovská, Alena (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Klíčová slova: Gastronomie; HACCAP; stolničení; technologický postup; Gastronomy; HACCAP; table setting; technological process

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/175749

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-509405


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2022-10-09, naposledy upraven 2023-12-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet