host ::
přihlásit
Digitální repozitář
Hledej
Nový záznam
Nápověda
O repozitáři
Hlavní stránka
>
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Bakalářské práce
> Restaurační provoz a učňovské vzdělání
Informace
Soubory
Název:
Restaurační provoz a učňovské vzdělání
Překlad názvu:
Restaurant operation and apprenticeship education
Autoři:
Kučera, Erik
;
Kočí, Jana
(vedoucí práce) ;
Thorovská, Alena
(oponent)
Typ dokumentu:
Bakalářské práce
Rok:
2022
Jazyk:
cze
Klíčová slova:
Gastronomie
;
HACCAP
;
stolničení
;
technologický postup
;
Gastronomy
;
HACCAP
;
table setting
;
technological process
Instituce:
Fakulty UK (VŠKP) (
web
)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam:
http://hdl.handle.net/20.500.11956/175749
Trvalý odkaz NUŠL:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-509405
Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství
>
Veřejné vysoké školy
>
Univerzita Karlova
>
Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Bakalářské práce
Záznam vytvořen dne 2022-10-09, naposledy upraven 2023-12-17.
Podobné záznamy
Není přiložen dokument
Exportovat ve formátu
DC
,
NUŠL
,
RIS
Sdílet