Název: Rozdíly v příjmu potravy obézních a neobézních pacientů s diabetem
Překlad názvu: Differences in food intake among obese and non-obese pacients with diabetes
Autoři: Číhová, Anna ; Škrha, Jan (vedoucí práce) ; Šatný, Martin (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: diabetes mellitus; diabezita; dietní intervence; glykovaný hemoglobin; inzulinová rezistence; obezita; prediabetes; diabesity; diabetes mellitus; dietary intervention; glycated haemoglobin; insulin resistance; obesity; prediabetes

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/175821

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-509130


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2022-10-09, naposledy upraven 2023-12-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet