Název: Automatické monitorování množství CO2 v potravinářském průmyslu
Překlad názvu: Automatic monitoring of CO2 in the food industry
Autoři: Mikuš, Martin ; Bastl, Michal (oponent) ; Krejčí, Petr (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Bezdrátový přenos; ESP32; Fermentace; Měření koncentrace CO2; NDIR detektor; ESP32; Fermentation; Measurement of CO2; NDIR detector; Wireless transmition

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/207788

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-505312


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2022-06-26, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet