Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Automatické monitorování množství CO2 v potravinářském průmyslu
Mikuš, Martin ; Bastl, Michal (oponent) ; Krejčí, Petr (vedoucí práce)
Cílem bakalářské práce je návrh a realizace systému pro automatické monitorování CO2 (vznikajícího při fermentačním procesu přeměny cukrů na alkohol) a teploty kvasné směsi. Naměřená data budou bezdrátově přenášena do webové aplikace, ve které budou naměřená data zaznamenána v tabulce. Součástí práce je rešerše způsobů a metod měření koncentrace CO2. Celé měřící zařízení bude realizováno na ESP32 a napájeno z baterie.
Multifunkční objekt
Mikuš, Martin ; Žižková, Lucie (oponent) ; Vajkay, František (vedoucí práce)
Polyfunkčný objekt je navrhnutý ako 4 podlažná budova s jedným podlažím podzemným a troma podlažiami nadzemnými. Objekt je situovaný v katastrálnom území Vajnory mesta Bratislava. Podzemné podlažie obsahuje pivničné kobky a 15 parkovacích miest. Prvé nadzemné podlažie zastrešuje komerčné priestory vhodné pre občiansku vybavenosť. Na druhom a tretom podlaží sú umiestnené byty. Posledné tretie podlažie je ustúpené voči spodným z dôvodu vyhovenia indexu zastavania územia.
Rodinný dům
Mikuš, Martin ; Vávra, Petr (oponent) ; Vajkay, František (vedoucí práce)
Práca sa zaoberá návrhom rodinného domu pre 2 dospelé osoby s 2 deťmi v oblasti Nové Domky pri Jihlave, na ktorý boli použité prírodné stavebné materiály. Miesto betónu či tehly boli využité materiály ako slama, kameň, drevo, hlina, konope či ovčia vlna. Ďalej práca rozoberá spôsoby vedenie vody a elektriky či možnosti vykurovania objektu. Riešené sú i možnosti využitia prírodných zdrojov energie alebo druhy ekologického spracovania odpadu. V závere práce sa nachádza i finančné porovnanie stavby z prírodných stavebných materiálov oproti stavbe z priemyselne vyrábaných stavebných materiálov.

Viz též: podobná jména autorů
6 Mikuš, Marek
2 Mikuš, Michal
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.