Název: Vliv přídavku fortifikovaného vína při výrobě paštiky na senzorickou kvalitu výrobku
Překlad názvu: Effects of the addition of fortified wine in the production of pates on the sensory quality of the product
Autoři: Kmeť, Jan ; Slavíková, Zuzana (oponent) ; Mikulíková, Renata (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: fortifikovaná vína; Paštika; portská vína; senzorická analýza; fortified wine; Paté; port wine; sensory analysis

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/205311

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-502889


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2022-06-26, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet