Název: Vliv vybrané technologie pražení kávového zrna na jeho chemické složení
Překlad názvu: Influence of selected coffee bean roasting technology on its chemical composition
Autoři: Šajdlerová, Kristýna ; Mikulíková, Renata (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aromatické látky; GC; HPLC; IC; kofein; Káva; LC; organické kyseliny; pražení; sacharóza; aromatic compounds; caffeine; Coffee; GC; HPLC; IC; LC; organic acids; roasting; sucrose

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/204656

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-501988


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2022-06-12, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet