Název: Bioflavouring piv pomocí nových českých odrůd chmele
Překlad názvu: Bioflavouring of beer using new Czech hop varieties
Autoři: Ondruch, Petr ; Diviš, Pavel (oponent) ; Pořízka, Jaromír (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aroma; bioflavouring; blues; chemická analýza; chmel; hořkost; jazz; kazbek; mimosa; Pivo; senzorická analýza; studené chmelení; aroma; Beer; bioflavouring; bitterness; blues; chemical analysis; dry-hopping; hop; jazz; kazbek; mimosa; sensory analysis

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/204591

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-501934


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2022-06-12, naposledy upraven 2022-06-12.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet