Original title: Testování faktorů ovlivňujících stabilitu a spotřebitelskou přijatelnost nálevu z kysaného zelí
Translated title: Factors affecting stability and consumer acceptance of sauerkraut water
Authors: Vašků, Barbora ; Mikulíková, Renata (referee) ; Márová, Ivana (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2022
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: apple; beetroot; lactic acid bacteria; Lactobacillus plantarum; pasteurization; probiotics; RT-PCR.; sauerkraut; Sauerkraut juice; bakterie mléčného kvašení; jablko; kysané zelí; Lactobacillus plantarum; pasterace; probiotika; RT-PCR.; Zelná šťáva; řepa

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/204570

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-501890


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2022-05-29, last modified 2022-09-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share