Název: Chemické a biologické aspekty chutí a jejich zařazení do výuky chemie
Překlad názvu: Chemistry and Biology of Taste Components in the A- Level Chemistry Curriculum
Autoři: Křivská, Štěpánka ; Klímová, Helena (vedoucí práce) ; Teplá, Milada (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2009
Jazyk: cze

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/26138

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-484820


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2022-05-08, naposledy upraven 2022-05-08.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet